Vi er et service-minded dansk firma 100% fokuseret på at levere etiketter, skilte og bannere til den grønne branche, som vore kunder kan printe efter behov. Vi tilbyder totale løsninger sammen med Brandsoft etiketprogrammerOKI farvelaserprintere og Florainfo billeder og tekster, som giver maksimal fleksibilitet og et professionelt image.

Vi tilbyder et omfattende standardprogram af vejrbestandige etiketter, skilte og bannere til levering fra dag til dag, ligesom vi gerne laver specielle produkter og løsninger efter behov.

Vi er en del af Limo Labels AS - en førende producent af special-etiketter bosiddende i Langaa - hvor det meste af vores produktion finder sted. Limo er et dynamisk firma med masser af viden indenfor special-etiketter og laser-etiketter, hvilket vi er glade for at dele med dit firma for at finde netop den løsning, som du har brug for. Klik på www.limolabels.dk  og se nogle af de kreative løsninger, der måske kan give dig ny inspiration.

Floralabels har egen repræsentation i Danmark. Vi har professionelle agenter i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Benelux, Polen, Italien, Frankrig, Spanien, Tyrkiet og USA.

Vi har allerede installeret mere end 1500 systemer rundt omkring i verden baseret på vore Floralabels etiketter og skilte

Service, kvalitet, kompetence og innovation er nøgleord for at opfylde dine behov. Ring til os eller kontakt os ved at klikke her.

 

 
Vi er en del af Limo Labels AS - en førende producent af special-etiketter i Randers, Danmark

Se mere om selskaberne i koncernen