Ny etiketløsning til print efter behov

Se den nye revolutionerende OKI Pro 1050 printløsning til vandfast print af vore nye specialetiketter i 4 eller endda 5 farver til den grønne branche. Løsningen giver masser af muligheder:

  • Indfarvet til kant takket være 5 farver med dækhvid
  • Afskæring i enkeltetiketter eller for-perforering for let adskillelse
  • Variabelt print helt ned til den enkelte etiket
  • Reduceret spild i forhold til fortryk og tryk i ark
  • Nye økonomiske etikettyper
  • Vand- og vejrfast tryk
  • Let og enkelt rulle- og etiketskift.

Vi har udviklet nye etikettyper som en del af OKI Pro 1050 printløsningen. Vi kan levere dem utrykte, fortrykte eller indfarvede, hvorpå man så kan printe en dækkende hvid farve under sit variable tryk af tekst og billeder for maximum fleksibilitet og print til kant.

Etiketterne leveres i rulle med perforationer til let adskillelse eller afskæring i enkeltetiketter på selve maskinen. Det minimerer efterbehandlingen og gør håndteringen enkel. Man kan derfor trykke nøjagtigt det antal etiketter, som der er brug for med minimalt spild og uden overskud af trykte etiketter.

De printede etiketter er holdbare overfor vand, sol, regn og sne i en sæson eller mere, ligesom de  modstår mange kemikallier.

Vi tilbyder både stiketiketter, hængetiketter, sløjfer og selvklæbende etiketter til variabelt tryk i flotte farver i maskinen. Rulleskift er enkel og hurtig. Og man kan endda printe fra eksisterende Brandsoft Label software.

Vi glæder os til at diskutere mulighederne og lave en økonomisk beregning på lige netop den løsning, der forhåbentlig opfylder kundens behov. 

Kontakt os venligst for info og tilbud.

 

 

Print i 4 eller 5 holdbare farver efter behov


Print dine egne flotte etiketter til udendørsbrug.